Project:Restore

Balanserna upp miljöavtrycket på dina transporter genom våra egna Svenska miljöprojekt. Det finns även möjlighet att komma i balans på scope 1, 2 eller varför inte gå hela vägen med scope 3. Kontakta oss så berätta vi mer. joachim@swedebridge.se alt 0706436373.


Projectrestore2022Cirkulär ekonomi

Jobbar ert företag med frågan om att ställa om till Cirkulär ekonomi? Det är en nöt som inte är helt lätt att knäcka. Ofta dyker frågor upp kring transport och logistik, ibland frågor som vänder upp och ner på gamla logistiklösningar. Vi jobbar gärna med er i dessa frågor med målet att utveckla nya smarta transportlösningar som håller över tiden.

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer. Joachim Steivik 0706-436373

Vad är en cirkulär ekonomi?
Enkelt uttryckt kan man säga att en cirkulär ekonomi är motsatsen till den traditionella, linjära ekonomin som vi har idag. Istället för att tillverka, köpa, använda och sedan slänga sakerna, utnyttjar man i en cirkulär ekonomi allt som man tillverkat så länge det går.

Och när sakerna är förbrukade återanvänds och återvinns så mycket som möjligt om och om igen – allt för att tära mindre på jordens resurser och minska vårt avfall. Ett modernt ord för kretslopp helt enkelt.